Niet Schieten+ in ‘De Juffrouw’

Zaterdag 11 november 2017

Op zaterdag 11 november is het zover, Niet Schieten komt optreden in Dorpshuis ‘De Juffrouw’. Een leuk feitje is dat zij hun repetities bij ons hebben gehouden. Niet Schieten treedt al jaren op in het Dorpshuis. Niet geheel onverwachts was het dan ook dat de avond binnen no-time was uitverkocht. Lees hieronder meer over het stuk.

Tijd voor een Trio

Twee mannen (Arend en Maarten) in de herfst van hun leven plukken een fris groen blaadje (Esmee van Kampen). Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie.

Met een enorme dosis humor worden de mannen ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Ook de twijfel dertiger Esmee krijgt het flink voor haar kiezen. Ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet.

‘Tijd voor een Trio’: Een kwetsbaar, herkenbaar en vooral een hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Add Comment

0172-589072
info@de-juffrouw.nl
Dorpsstraat 250
2391CK Hazerswoude-Dorp
top