Onze populairste arrangementen

Dorpshuis ‘De Juffrouw’ heeft het motto: “Wij kunnen heel veel en als we het nog niet hebben gedaan, dan proberen wij hier met u invulling aan te geven.”

Onder dit motto hebben wij door de jaren heen al vele bijzondere gerechten, hapjes en arrangementen mogen verzorgen voor onze gasten. Onze creatieve kok denkt graag met uw wensen mee! Hieronder staan onze populairste arrangementen, deze kunnen we geheel op uw wensen aanpassen.
Wij gaan graag met u om de tafel zitten om al uw wensen mogelijk te maken, passend naar uw budget.

Onderstaande foto’s zijn een selectie van de arrangementen die wij bieden. Hiermee kunt u zich laten inspireren voor een bij u passend arrangement.

Kom langs voor een vrijblijvende afspraak en proef onze sfeer.

 

High Tea

High Tea

Een heerlijke High Tea bij ‘De juffrouw’. Geniet van traditionele scones, diverse zoetige verleidingen, luxe sandwiches, originele salade cocktails en verse wraps. Onder het genot van een heerlijke kop thee en uw gezelschap beloofd dit een hele gezellig middag te worden.

 

Brunch 'De Schooltas'

'De Schooltas'

Zonder schooltas ga je niet naar school. Deze heerlijke brunch bestaande uit een kopje soep, diverse broodjes, 6 soorten smeersels en een kroket. De schooltas hoort helemaal thuis in ons schoolthema. De schooltas wordt leuk opgedekt op een etagère.

 

Diverse buffetten

Diverse buffeten

Dorpshuis ‘De Juffrouw’ biedt een ruim arrangement aan heerlijke verse en gevarieerde buffetten. Wij bieden zowel warme als koude buffetten of een combinatie hiervan. Van eenvoudige tot zeer luxe buffetten. Van verse vis, tot mals vlees en luxe salades. Wij verzorgen een buffet geheel naar uw wens. Zowel voor lunch als diner.

Borrelhapjes

Borrelhapjes

In ‘De Juffrouw’ hebben wij veel feestjes in de vorm van een gezellige borrel. Gedurende het feest worden de gasten verschillende malen verwend met heerlijke borrelhapjes. Hierbij zijn de keuzes oneindig. Van kleine puntzakjes patat tot luxe canapés. Stel uw borrelhapjes arrangement zelf samen.

Walking Dinner

Walking Dinner

Ons Walking Dinner voorkomt dat uw gasten de hele avond op dezelfde plek moeten zitten of staan. Dit luxe 7 gangen diner wordt namelijk geserveerd op de plek waar uw gasten op dat moment zitten of staan. Het Walking Dinner bestaat uit culinaire gerechten met originele smaakvariaties. Dit beloofd een smaakvolle en dynamische middag/avond te worden.

Captains Dinner

Captains Dinner

De Indische rijsttafel is een zeer populair gerecht bij onze zeemacht. Bij gebrek aan de juiste ingrediënten werd er door een Friese kok een alternatief bedacht: Captains Dinner. Het diner bestaat onder andere uit rijst, doperwten, appelmoes, worst en gehaktballetjes. Een originele maar heerlijke combinatie. Haal de zeemanssfeer naar uw feestje.

0172-589072
info@de-juffrouw.nl
Dorpsstraat 250
2391CK Hazerswoude-Dorp
top