Café De Juffrouw

Café De Juffrouw is een zeer sfeervolle feestlocatie. Ons gezellig café is een Bruine Kroeg met veel originele details van de school uit 1921. Een feestlocatie met mooie houten lambriseringen, bar en een bijdetijdse muziekinstallatie voorzien van videoclips en karaoke. Zo kunt u er echt een swingend feest van maken maar ook een gezellig praatfeest met een achtergrond muziekje.

Het café wordt bijvoorbeeld gebruikt voor bijeenkomsten van de gemeente en diverse bedrijven en is te huur voor feesten en partijen met of zonder personeel. Ook de catering is uiteraard door ons te verzorgen. Van uw verjaardag, een schoolreünie tot een bruiloft. Van een gezellige high tea overdag een diner tot een feestje met culinaire borrelhapjes. Alles is mogelijk in ‘De Juffrouw’! Bekijk onze vele arrangementen.

Neem uw gasten mee terug in de goede oude tijd. Een locatie die zonder twijfel herinneringen en oude verhalen naar boven haalt. Wij verzorgen voor u een gezellige onbezorgde avond. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden of kom gerust langs op onze bijzondere locatie!

Vier het bij ‘De Juffrouw’!

Algemene voorwaarden accomodatieverhuur

0172-589072
info@de-juffrouw.nl
Dorpsstraat 250
2391CK Hazerswoude-Dorp
top