De Leeszaal 

De Leeszaal is ingericht als een sfeervolle Engelse bibliotheek. De authentieke details geven direct een warme en fijne sfeer aan deze ruimte. Een plek waar met heel de familie oma’s verjaardag kan worden gevierd, waar met de kaartclub een avond gekaart kan worden, maar de ruimte is ook zonder meer geschikt voor een gezellig diner. De Leeszaal heeft zelfs gediend als trouwlocatie. Wederom een ruimte die inzetbaar is voor alle doeleinden. De inrichting kan volledig aangepast worden op het evenement.

De ruimte biedt plaats voor circa 50 personen. Eventueel kan de ruimte gebruikt worden in combinatie met de lange bar van de Lounge, de foyer. Hiermee vergroot u de ruimte. Onze enthousiaste bediening staat klaar voor uw gasten om drankjes in te schenken en hapjes te verzorgen. Kom gerust bij ons langs om alle opties te bespreken en de locatie te bekijken. De leeszaal past zich perfect aan op uw evenement.

De Foyer

De foyer is zeer geschikt om uw gasten gezellig te ontvangen tijdens een voorstelling of receptie. Dit kan ook in combinatie met café de Juffrouw of Podiumzaal De Meester. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek ons sfeervolle zalencentrum!

Algemene voorwaarden accomodatieverhuur

0172-589072
info@de-juffrouw.nl
Dorpsstraat 250
2391CK Hazerswoude-Dorp
top