Kom ook meedoen!

Ons Café met aantrekkelijk terras is elke dag van 10.30-17.00 uur open voor een bakkie, praatje, krantje, lichte lunch en drankje. Maar er is zoveel meer te doen!!
Lees snel verder!!
 
Vrijdag 1  juli vanaf 17.00 uur Be My Guest, live muziek in De Juffrouw!

Leuke vrijdagmiddagborrel vanaf 17.oo uur in ons gezellige “muziekcafé” .
“Be My Guest”, staat voor de uitnodiging om, samen met Arnold en Jan, op een laagdrempelige wijze, muziek te beleven en te maken. Hierbij staat het plezier van muziek voorop. Door de ontspannen setting hopen ze ook jou over de streep te trekken, of uit te dagen, een nummertje mee te zingen of spelen. Overwin je schroom en pak die microfoon/gitaar of tamboerijn en geniet van de ervaring. Wil je alleen luisteren en babbelen met bekenden, onder het genot van een drankje en een hapje, ook goed.
Dit kan allemaal bij Dorpshuis De Juffrouw.

Zondag 3 juli vanaf 13.00 uur Gluren Bij De Buren met optredens van de Band JEVARIN!!

Zondag 31 juli 14.00-16.00 uur Meet & Greet namens Actief Rijnwoude.
Ontmoeten, gezelligheid en een leuke quiz onder het genot van een hapje en drankje in ons Café. 

Natuurlijk worden er verder ook allerlei andere activiteiten georganiseerd – zoals lessen tekenen en schilderen, dansen, klussen of koken. Of je kunt komen bridgen, klaverjassen of je aansluiten bij het mannenkoor. Na de zomervakantie gaat er weer van alles starten! Tijdens de zomervakantie heerlijk genieten van de zon of van de koelte op ons mooie terras onder het genot van een drankje, koffie/thee met wat lekkers of een lichte lunch. Onze medewerkers helpen u graag!

*mits niet verhuurd

Bridgen

Elke dinsdagavond en vrijdagmiddag kunt u bridgen met Bridgeclub Rijnwoude. In het seizoen zijn er diverse leuke extra activiteiten.

Dansles

Dansen met Hou Vast voor jeugd en volwassenen op maandag en donderdag. Jazz, modern, Afrikaans, urban en meer.

Kunst op zolder

Voor kinderen van 9-12 jaar.
Dinsdagmiddag van 15:30 tot 17:00. 

Gym voor ouderen

Dinsdagmiddag. Ook lekker bewegen? Bel docente Karin Menken (06 2067 8562).

Klaverjassen

Elke eerste dinsdag van de maand (20:00 – rond 22:30). Maak kans op een mooie prijs tijdens een gezellige avond met een hapje. Iedereen is welkom. Kosten € 4,- p.p.
Aanmelden graag bij Ineke Langhout (06 – 2362 0324).

Koken voor singles

Geen zin om alleen te eten? Eet dan lekker bij ons in de gezellige leeszaal mee.  Kijk bij “Activiteiten” voor eerstvolgende datum! 

Rotary

Een sterk team, een goed programma, interessante lezingen (ook toegankelijk voor niet leden) maken dat onze club wordt er- en herkend in de regio.

Soos 60+

Leuke activiteiten voor de ouderen van Hazerswoude-Dorp e.o. waarbij gezelligheid en plezier voorop staan. Aanmelden bij Peter van de Werken 06-53845741

Mannenkoor de Troubadours

Zing mee met een gevarieerd repertoire, meestal Nederlandstalig. Het koor zingt veel zeemansliederen, maar is geen shantykoor.

Vogelvereniging

Elk jaar in oktober worden de mooiste vogels van Vogelvereniging Vogelvreugd tentoongesteld. Houd Facebook en/of onze website in de gaten voor de exacte data.

Jouw activiteit?

Wil je ook een activiteit bij ons aanbieden? Neem contact met ons op om jouw plan te bespreken!