Kom ook meedoen!

Ons Café met aantrekkelijk terras is elke dag van 10.30-17.00 uur open voor een bakkie, praatje, krantje, lichte lunch en drankje.  Ook tijdens de zomervakantie blijven wij gewoon elke dag open! Is iedereen op vakantie en u blijft alleen “achter”?
Lees snel verder:

KOOKCLUB is weer actief op donderdag 11 augustus.
Er wordt weer lekker gekookt voor alleengaanden door fantastische vrijwilligers.
Opgeven verplicht, max. 25 deelnemers. Kijk verder onder het kopje “koken voor singles”.

Verder hoeft u zich ook niet te vervelen:

Start- en eindpunt Dorpshuis de Juffrouw, Dorpsstraat 250: Leuke ANWB fietsknopentocht in het mooie gebied van Hazerswoude dorp.

De Juffrouw is ook een ANWB Gastvrijpunt* is en ook nog eens trots is op “haar” mooie dorp. Daarom heeft ze een aantal ANWB fietsknopen op een rijtje gezet en natuurlijk ook op papier. Resultaat: een fiets en/of wandel route van een kleine 20 km met mogelijkheid om een mooi deel (en onderdelen zoals bijvoorbeeld de Groene Kathedraal) van dit dorp te ontdekken.

Na bestelling van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers (*aanbieding voor ANWB leden: zie voorwaarden op https://www.anwb.nl/eropuit/gastvrij) of een drankje met een lunchgerecht, overhandigd onze medewerker, op uw verzoek,  deze route met eventuele uitleg en/of tips, graag aan u. Onderweg kunt u genieten van molens, water- en weidevogels, vergezichten, etc. en eventueel onderweg bij een collega Horeca ondernemer nog wat gebruiken. Geen zin om onderweg te stoppen? Het eindpunt Dorpshuis de Juffrouw heeft een fijn terras en is elke dag geopend van 10.30-17.00 uur.

Natuurlijk worden er na de zomervakantie weer allerlei andere activiteiten georganiseerd – zoals lessen dansen, klussen of koken. Of je kunt komen bridgen, klaverjassen of je aansluiten bij het mannenkoor. Na de zomervakantie gaat er weer van alles starten! Tijdens de zomervakantie heerlijk genieten van de zon of van de koelte op ons mooie terras onder het genot van een drankje, koffie/thee met wat lekkers of een smakelijke lunch. Onze medewerkers helpen u graag!

Bridgen

Elke dinsdagavond en vrijdagmiddag kunt u bridgen met Bridgeclub Rijnwoude. In het seizoen zijn er diverse leuke extra activiteiten.

Dansles

Dansen met Hou Vast voor jeugd en volwassenen op maandag en donderdag. Jazz, modern, Afrikaans, urban en meer.

Kunst op zolder

Voor kinderen van 9-12 jaar.
Dinsdagmiddag van 15:30 tot 17:00. 

Gym voor ouderen

Dinsdagmiddag. Ook lekker bewegen? Bel docente Karin Menken (06 2067 8562).

Klaverjassen

Elke eerste dinsdag van de maand (20:00 – rond 22:30). Maak kans op een mooie prijs tijdens een gezellige avond met een hapje. Iedereen is welkom. Kosten € 4,- p.p.
Aanmelden graag bij Ineke Langhout (06 – 2362 0324).

Koken voor singles

Geen zin om alleen te eten? Eet dan lekker bij ons in de gezellige leeszaal mee.  Kijk bij “Activiteiten” voor eerstvolgende datum! 

Rotary

Een sterk team, een goed programma, interessante lezingen (ook toegankelijk voor niet leden) maken dat onze club wordt er- en herkend in de regio.

Soos 60+

Leuke activiteiten voor de ouderen van Hazerswoude-Dorp e.o. waarbij gezelligheid en plezier voorop staan. Aanmelden bij Peter van de Werken 06-53845741

Mannenkoor de Troubadours

Zing mee met een gevarieerd repertoire, meestal Nederlandstalig. Het koor zingt veel zeemansliederen, maar is geen shantykoor.

Vogelvereniging

Elk jaar in oktober worden de mooiste vogels van Vogelvereniging Vogelvreugd tentoongesteld. Houd Facebook en/of onze website in de gaten voor de exacte data.

Jouw activiteit?

Wil je ook een activiteit bij ons aanbieden? Neem contact met ons op om jouw plan te bespreken!