Kom ook meedoen!

Ons gezellige Café is elke dag van 10.30-17.00 uur open voor een bakkie, praatje, krantje, lichte lunch en/of drankje.  Heerlijk om na een fijne Herfstwandeling even te kunnen genieten van onze gastvrijheid! Loop gerust ook even rond om ons meer dan 100 jaar oude schoolgebouw te bewonderen.

Wat is er zoal te doen in het Dorpshuis?

VRIJDANSAVOND

Zaterdag 8 oktober 20.30-23.30 uur

Kosten € 5,- p.p. Opgeven: dansen@tiscali.nl of  https://www.dansles.org/reserveren.htm
 
Voor beginners is er vooraf een gratis proefles van 19.15-20.15 uur. Dus kom gerust en geef je ook op voor de vrijdansavond om het geleerde meteen in de praktijk te brengen!
 

Muziekcafé live muziek!

Vanaf 14.00 uur speelt de band “As Years Go By”!

Deze band bestaat uit vier ervaren rotten, met een flinke Hazerswoudse inbreng in de personen van Gijs v.d. Sluis (drummer) en Bart de Roo (zanger/gitarist).

Zij spelen bekende maar niet grijs gedraaide nummers uit de jaren 60 en 70. Ieder optreden van de band staat voor een feest van herkenning. De hits van bv. the Motions, Smokie,  Kinks, Ferry and the Dreamers, the Beatles, Jeff Beck, Yard Birds etc. brengen bij iedereen de herinneringen weer naar boven. Het komt regelmatig voor dat de band moeite heeft om boven het meezingende publiek uit te komen!!!

Kortom, beleef dit mee op 9 oktober in de “Juffrouw” in Hazerswoude Dorp.

Zoekt u liever de rust en/of gaat u er graag op uit tijdens een prachtige Herfstdag?

Leuke ANWB fietsknopentocht in het mooie gebied van Hazerswoude dorp met Start- en eindpunt Dorpshuis de Juffrouw.

De Juffrouw is ook een ANWB Gastvrijpunt* is en ook nog eens trots is op “haar” mooie dorp. Daarom heeft ze een aantal ANWB fietsknopen op een rijtje gezet en natuurlijk ook op papier. Resultaat: een fiets en/of wandel route van een kleine 20 km met mogelijkheid om een mooi deel (en onderdelen zoals bijvoorbeeld de Groene Kathedraal) van dit dorp te ontdekken.

Na bestelling van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers (*aanbieding voor ANWB leden: zie voorwaarden op https://www.anwb.nl/eropuit/gastvrij) of een drankje met een lunchgerecht, overhandigd onze medewerker, op uw verzoek,  deze route met eventuele uitleg en/of tips, graag aan u. Onderweg kunt u genieten van molens, water- en weidevogels, vergezichten, etc. en eventueel onderweg bij een collega Horeca ondernemer nog wat gebruiken. Geen zin om onderweg te stoppen? Het eindpunt Dorpshuis de Juffrouw is tot 17.00 uur open, dus plof nog even neer in ons café.

Het nieuwe seizoen is alweer volop bezig en er worden weer allerlei activiteiten georganiseerd – zoals lessen dansen, toneel- en zangrepetities.

Je kunt ook komen bridgen, klaverjassen of je aansluiten bij het koor. Er is weer van alles te doen in uw Dorpshuis!

Bridgen

Elke dinsdagavond en vrijdagmiddag kunt u bridgen met Bridgeclub Rijnwoude. In het seizoen zijn er diverse leuke extra activiteiten.

Dansles

Dansen met Hou Vast voor jeugd en volwassenen op maandag en donderdag. Jazz, modern, Afrikaans, urban en meer.

Kunst op zolder

Helaas voorlopig niet mogelijk i.v.m. de hoge stookkosten

Gym voor ouderen

Dinsdagmiddag. Ook lekker bewegen? Bel docente Karin Menken (06 2067 8562).

Klaverjassen

Elke eerste dinsdag van de maand (20:00 – rond 22:30). Maak kans op een mooie prijs tijdens een gezellige avond met een hapje. Iedereen is welkom. Kosten € 4,- p.p.
Aanmelden graag bij Ineke Langhout (06 – 2362 0324).

Koken voor singles

Geen zin om alleen te eten? Eet dan lekker bij ons in de gezellige leeszaal mee.  Kijk bij in de agenda voor eerstvolgende datum! 

Soos 60+

Leuke activiteiten voor de ouderen van Hazerswoude-Dorp e.o. waarbij gezelligheid en plezier voorop staan. Aanmelden bij Peter van de Werken 06-53845741

Mannenkoor de Troubadours

Zing mee met een gevarieerd repertoire, meestal Nederlandstalig. Het koor zingt veel zeemansliederen, maar is geen shantykoor.

Vogelvereniging

Elk jaar in oktober worden de mooiste vogels van Vogelvereniging Vogelvreugd tentoongesteld. Houd Facebook en/of onze website in de gaten voor de exacte data.

Vacature

Aangezien onze agenda lekker gevuld is met allerlei leuke activiteiten, feesten en partijen, zijn wij op zoek naar:

enthousiaste, flexibele en klantvriendelijke medewerkers die ons team willen versterken.