Kom ook meedoen!

Ons gezellige Café is elke dag van 10.30-17.00 uur open voor een bakkie, praatje, krantje, lichte lunch en/of drankje.  Heerlijk om na een fijne Herfstwandeling even te kunnen genieten van onze gastvrijheid! Loop gerust ook even rond om ons meer dan 100 jaar oude schoolgebouw te bewonderen. Wat is er zoal te doen in het Dorpshuis?  Hieronder een paar activiteiten uit onze agenda gelicht:

SPORTCAFÉ

Elke donderdagavond opent het sportcafé. Vanaf 19.30 kun je langskomen voor een
lekker drankje met bittergarnituur. Of iets gezonders natuurlijk!


MUZIEKCAFÉ live muziek!

Zondag 29 januari 2023 speelt Chill in het Muziekcafé!
www.thechill.nl

 

RIJNWOUDE LIVE TOUR

Zaterdag 25 maart 2023 is het weer de Rijnwoude Live Tour! Binnenkort meer informatie.


KONINGSDAG

Donderdag 27 april 2023 is het ook Koningsdag bij de Juffrouw! Er speelt een gezellige live band met ook leuke activiteiten voor jong en oud, zoals de kindervrijmarkt.

Het nieuwe seizoen is alweer volop bezig en er worden weer allerlei activiteiten georganiseerd – zoals lessen dansen en toneelrepetities. Je kunt ook komen bridgen, klaverjassen of sluit je aan bij de Troubadours of bij Fame. Er is weer van alles te doen in uw Dorpshuis! 

Bridgen

Elke dinsdagavond en vrijdagmiddag kunt u bridgen met Bridgeclub Rijnwoude. In het seizoen zijn er diverse leuke extra activiteiten.

Dansles

Dansen met Hou Vast voor jeugd en volwassenen op maandag en donderdag. Jazz, modern, Afrikaans, urban en meer.

Stijldansen

Elke maand een vrijdansenavond met soms een (gratis) opstartles voorafgaand. Hou onze agenda in de gaten!

Gym voor ouderen

Dinsdagmiddag. Ook lekker bewegen? Bel docente Karin Menken (06 2067 8562).

Klaverjassen

Elke eerste dinsdag van de maand (20:00 – rond 22:30). Maak kans op een mooie prijs tijdens een gezellige avond met een hapje. Iedereen is welkom. Kosten € 4,- p.p.
Aanmelden graag bij Ineke Langhout (06 – 2362 0324).

Koken voor singles

Geen zin om alleen te eten? Eet dan lekker bij ons in de gezellige leeszaal mee.  Kijk bij in de agenda voor eerstvolgende datum! 

Popkoor Fame

 

Iedereen die wilt komen zingen, gevoel heeft voor muziek, het oefenen serieus neemt en in ontspannen sfeer wilt repeteren, is van harte welkom!

Contact: Edith Broer
edithbroer@ziggo.nl
06-13114228

Soos 60+

Leuke activiteiten voor de ouderen van Hazerswoude-Dorp e.o. waarbij gezelligheid en plezier voorop staan. Aanmelden bij Peter van de Werken 06-53845741

Mannenkoor de Troubadours

Zing mee met een gevarieerd repertoire, meestal Nederlandstalig. Het koor zingt veel zeemansliederen, maar is geen shantykoor.

Vogelvereniging

Elk jaar in oktober worden de mooiste vogels van Vogelvereniging Vogelvreugd tentoongesteld. Houd Facebook en/of onze website in de gaten voor de exacte data.

Vacature

Aangezien onze agenda lekker gevuld is met allerlei leuke activiteiten, feesten en partijen, zijn wij op zoek naar:

enthousiaste, flexibele en klantvriendelijke medewerkers die ons team willen versterken.