Ruimtes

Van harte welkom in Dorpshuis De Juffrouw. Onze multifunctionele locatie in Hazerswoude-Dorp is jarenlang in gebruik geweest als basisschool – en dat geeft het pand nog altijd een unieke sfeer. Terwijl de historie nog volop voelbaar is, zijn onze faciliteiten helemaal up-to-date. Maak kennis met de vele mogelijkheden van Dorpshuis De Juffrouw!

80 M2   |   50 PERSONEN

Café

Een bruine kroeg met veel originele details van de school uit 1921. Een feestlocatie met bar en muziekinstallatie. Zo kun je er een swingend feest van maken of een gezellig praatfeest met een achtergrondmuziekje.

143 M2   |   120-175 PERSONEN

Podiumzaal

De oude gymzaal is in gebruik als podiumzaal. De ruimte heeft een flexibele inrichting, op maat voor jouw evenement. Daarbij kun je gebruikmaken van onze eigen tafels, stoelen en sta-tafels, maar je kunt ook een extern bedrijf inhuren om de zaal volledig te decoreren zoals jij wilt.

40 M2   |   50 PERSONEN

Leeszaal & foyer

De leeszaal is ingericht als een sfeervolle Engelse bibliotheek. De authentieke details geven een warme en fijne sfeer. De ruimte kan ook gebruikt worden in combinatie met de lange bar van de foyer. De foyer is ook zeer geschikt als ontvangstruimte tijdens een voorstelling of receptie.

53 M2   |   40 PERSONEN

Vierde klas

Vergaderen in een oud klaslokaal, dat geeft net een andere sfeer. Maar een verjaardagsfeest of zelfs een huwelijk laten voltrekken behoort ook tot de mogelijkheden.  Het lokaal heeft nog de originele afmetingen en bijbehorende detaillering. Een sfeervol zaaltje, van alle gemakken voorzien. 

26 M2   |   16 PERSONEN

Lerarenkamer

Achterin het pand vind je de lerarenkamer, met een meubilair dat oude tijd laat herleven. Met een beetje fantasie zie je hier de notabelen van weleer aan tafel schuiven. Zeer geschikt dus voor een familieberaad, een vergadering of een zakelijke transactie. 

120 M2   |   50 PERSONEN

Schoolzolder

De monumentale schoolzolder op de tweede verdieping van het oude schoolgebouw is zeer geschikt voor groepsbijeenkomsten en workshops. De zolder is per lift bereikbaar en heeft een eigen toiletgroep. Ook is er een bar en kleine keuken.

30 M2   |   8 PERSONEN

Voorzolder

Een heerlijk lichte ruimte, ideaal voor tekenen of schilderen.

24 UUR PER DAG TOEGANKELIJK

Rouwkamer

Dorpshuis De Juffrouw biedt tevens een plek voor afscheid van dierbaren. De ruimte heeft een eigen entree en is bij gebruik 24 uur per dag toegankelijk. Deze ruimte is ook te huren via een uitvaartonderneming.