Podiumzaal

De oude gymzaal is in gebruik als podiumzaal. De ruimte heeft een flexibele inrichting, op maat voor jouw evenement. Daarbij kun je gebruikmaken van onze eigen tafels, stoelen en sta-tafels, maar je kunt ook een extern bedrijf inhuren om de zaal volledig te decoreren zoals jij wilt. De ruimte is geschikt voor 120-200 personen, afhankelijk van de inrichting.

Faciliteiten

143M2   |   120-200 PERSONEN

Voor vele activiteiten geschikt. Professionele geluid- en lichtinstallatie. Podium met eigen kleedkamers en artiesteningang. Ook themafeesten kunnen georganiseerd worden. Connecties met verschillende cateraars, zodat er voor elk budget een mooi feest te organiseren is. Podiumzaal sluit aan op foyer. Prachtig voor live muziek, toneel of cabaret. En wist je dat De Juffrouw ook een officiële trouwlocatie is? 

De huurkosten voor de podiumzaal zijn € 78,65 per uur exclusief btw.

De afspraken op papier

Leuk dat je interesse hebt om een ruimte bij De Juffrouw te huren. De afspraken die we samen maken, leggen we altijd vooraf vast in een huurovereenkomst. Neem contact met ons op om een afspraak te maken zodat we, onder het genot van een kopje koffie of thee, je wensen samen kunnen bespreken en vastleggen in een overeenkomst.