Wij heten u van harte welkom in onze sfeervolle evenementenlocatie Dorpshuis ‘De Juffrouw’. Het zalencentrum gevestigd in Hazerswoude-Dorp was tot de jaren ’80 een schoolgebouw. De oude glorie van de indertijd lagere school is creatief teruggehaald in het interieur. Uit de hele omgeving komen enthousiaste mensen, vol lof over de leuke sfeer, hun feest geven in ‘De Juffrouw’.

Wij beschikken over zes verschillende ruimtes voor 15 tot 200 personen om uw evenement te houden. Ons zalencentrum biedt ruimte voor hele uiteenlopende evenementen van feesten, bruiloften tot zakelijke vergaderingen. Ook hebben wij een zeer uitgebreide keuken, voor uw buffetten, diners, walking diners, high tea’s, lunches of wat u maar wenst. De Juffrouw heeft de beschikking over een geweldig buitenterrein bestaande uit een gratis parkeerterrein en een ruime overdekte fietsenstalling met mogelijkheid E-Bikes op te laden. Daarnaast kunt u in de zon genieten van een heerlijk hapje en drankje op ons terras. Dit alles onder de hoede van een Plataan van circa 100 jaar oud. Bij uw feesten en partijen kunt u vrij gebruik maken van het terras.

Sociaal cultureel centrum 
Naast de verhuur van ruimtes heeft Dorpshuis ‘De Juffrouw’ een belangrijke rol in Hazerswoude Dorp. Het Dorpshuis dient als sociaal cultureel centrum. Gedurende de week zijn er allerlei verenigingen actief in het Dorpshuis. Dorpsgenoten en omwonende kunnen zich hierbij aansluiten. Zo kunt u bij ons terecht voor bridgen, klaverjassen, volksdans, tekenles, bloemschik cursus, yoga en nog veel meer. Bekijk hier al onze vaste huurders om te zien welke verenigingen er actief zijn in ‘De Juffrouw’.

Tevens verhuurt ‘De Juffrouw’ een aantal bedrijfsruimtes. Meer informatie over deze bedrijven vindt u tevens terug bij onze vaste huurders.

0172-589072
info@de-juffrouw.nl
Dorpsstraat 250
2391CK Hazerswoude-Dorp
top