Over ons

Dorpshuis De Juffrouw is café, zalencentrum en sociaal cultureel centrum. Ook vinden meerdere instanties en bedrijven onderdak in het pand. Met recht een multifunctionele locatie dus! 

Tot in de jaren tachtig was het pand in gebruik als basisschool – en daarmee beschikken we over een breed aanbod aan ruimtes. Ook heeft De Juffrouw een ruim terras – waar je lekker geniet van de zon óf de schaduw van de honderdjarige plataan kunt opzoeken.

Buiten vind je ook een gratis parkeerterrein en een ruime overdekte fietsenstalling met oplaadfaciliteiten voor e-bikes.

Elke dag open

Zomaar even binnenlopen, dat kan dagelijks tussen 10.30 tot 17.00 uur. Een van onze ruimtes huren, kan dus ook elke dag van de week – en natuurlijk ook in de avond. Interesse? Maak een afspraak met onze beheerder en kom zelf een kijkje nemen.

Onze vaste huurders

Dorpshuis De Juffrouw heeft een belangrijke rol als sociaal cultureel centrum van Hazerswoude-Dorp. Verschillende verenigingen en stichtingen organiseren activiteiten in het pand. Ook de bibliotheek vindt bij ons onderdak, net als enkele bedrijven en organisaties.

Het bestuur

Het bestuur bestaat momenteel uit 4 leden. Allemaal actief betrokken bij het dorp. Ons doel: een huiskamer van het dorp creëren waar iedereen, van elke leeftijd of afkomst, zich thuisvoelt.

Daarbij is onze uitdaging om het Dorpshuis gezond te houden met beperkte inkomsten uit subsidie, verhuur en horeca.

Het bestuur is vrijwillig, het horecapersoneel is in vaste dienst. 

Even de sfeer proeven