Café

Ons gezellige café is een bruine kroeg met veel originele details van de school uit 1921. Een karaktervolle feestlocatie met een grote bar, mooie houten lambriseringen en nostalgische details die herinneringen bovenhalen en nieuwsgierig maken. Het café wordt, zoveel mogelijk buiten de dagelijkse openingstijden, verhuurd voor feesten, en bijvoorbeeld ook voor bijeenkomsten van bedrijven en gemeente. De ruimte is geschikt voor maximaal 50 personen. 

Iets te vieren?
Vier je feestje op jouw manier in ons café.  We leveren graag maatwerk in dit pareltje van Hazerswoude dorp. Neem vooral contact met ons op om je wensen te bespreken of kom eerst een kijkje nemen en proef onze heerlijke koffie, thee en de goede sfeer!

Faciliteiten

80 M2   |   60 PERSONEN

Gezellig feestje, pubquiz, of een optreden en/of  jamsessie? We kunnen een podium tegen de achtermuur plaatsen of een dansvloertje creëren. We beschikken hier over een beamer, goede geluidsinstallatie met een streamingdienst. Piano mag vrij gebruikt worden.  Sfeerverlichting aanwezig. Mooi opgemaakte plankjes en/of schalen met koude of warme hapjes kunnen worden geserveerd. Tevens mogelijkheden voor warm, koud buffet, alles is bespreekbaar.

Ruim assortiment gedistilleerd. Heineken en Affligem blond van de tap.

De huurkosten voor het café zijn € 44 per uur exclusief btw.

De afspraken op papier

Leuk dat je interesse hebt om een ruimte bij De Juffrouw te huren. De afspraken die we samen maken, leggen we altijd vooraf vast in een huurovereenkomst. Neem contact met ons op om een afspraak te maken zodat we, onder het genot van een kopje koffie of thee, je wensen samen kunnen bespreken en vastleggen in een overeenkomst.