Café

Ons gezellige café is een bruine kroeg met veel originele details van de school uit 1921. Een karaktervolle feestlocatie met een grote bar, mooie houten lambriseringen en nostalgische details die herinneringen bovenhalen en nieuwsgierig maken. Het café wordt verhuurd voor feesten, en bijvoorbeeld ook voor bijeenkomsten van bedrijven en gemeente. De ruimte is geschikt voor maximaal 50 personen.

Iets te vieren?
Vier je feestje op jouw manier in ons café. We kunnen dit compleet voor je verzorgen maar je kunt ook je eigen barpersoneel inzetten. Heb je interesse, lees dan eerst even hoe het werkt. En neem vooral contact met ons op om je wensen te bespreken.

Faciliteiten

80 M2   |   50 PERSONEN

Ideaal voor kleine jamsessies. We kunnen een podium tegen de achtermuur plaatsen. We beschikken hier over een beamer, goede geluidsinstallatie met een streamingdienst. Sfeerverlichting. Kleine warme hapjes en gerechten worden hier geserveerd. Ruim assortiment gedistilleerd. Heineken en Leffe van de tap. Enkele speciaalbieren van de Leidse brouwer Pronk. Piano mag vrij gebruikt worden. 

De afspraken op papier

Leuk dat je interesse hebt om een ruimte bij De Juffrouw te huren. De afspraken die we samen maken, leggen we altijd vooraf vast in een huurovereenkomst. Lees ook goed onze algemene voorwaarden door. Dat geeft duidelijkheid aan beide kanten.