Café

Ons gezellige café is een bruine kroeg met veel originele details van de school uit 1921. Een karaktervolle feestlocatie met een grote bar, mooie houten lambriseringen en nostalgische details die herinneringen bovenhalen en nieuwsgierig maken. Het café wordt verhuurd voor feesten, en bijvoorbeeld ook voor bijeenkomsten van bedrijven en gemeente. De ruimte is geschikt voor maximaal 50 personen. (I.v.m. Corona-maatregelen tot nader bericht maximaal 30 personen).

Iets te vieren?
Vier je feestje op jouw manier in ons café.  We leveren graag maatwerk in dit pareltje van Hazerswoude dorp. Neem vooral contact met ons op om je wensen te bespreken of kom eerst een kijkje nemen en proef onze heerlijke koffie, thee en de goede sfeer!

Faciliteiten

80 M2   |   50 PERSONEN

Ideaal voor kleine jamsessies. We kunnen een podium tegen de achtermuur plaatsen. We beschikken hier over een beamer, goede geluidsinstallatie met een streamingdienst. Sfeerverlichting. Kleine warme hapjes en gerechten worden hier geserveerd. Ruim assortiment gedistilleerd. Heineken en Affligem blond van de tap. Enkele speciaalbieren van de Leidse brouwer Pronk. Piano mag vrij gebruikt worden. 

De afspraken op papier

Leuk dat je interesse hebt om een ruimte bij De Juffrouw te huren. De afspraken die we samen maken, leggen we altijd vooraf vast in een huurovereenkomst. Neem contact met ons op om een afspraak te maken zodat we, onder het genot van een kopje koffie of thee, je wensen samen kunnen bespreken en vastleggen in een overeenkomst.