Leeszaal en foyer

De leeszaal is ingericht als een sfeervolle Engelse bibliotheek. De authentieke details geven een warme en fijne sfeer. Een knusse plek om een verjaardag te vieren, met de kaartclub een avond te kaarten, of een gezellig diner te houden. De ruimte biedt plaats aan maximaal 50 personen, afhankelijk van de gekozen inrichting.

De ruimte kan ook gebruikt worden in combinatie met de lange bar van de foyer. De foyer is ook zeer geschikt als ontvangstruimte tijdens een  receptie of een voorstelling in de podiumzaal. 

Faciliteiten

40 M2   |   40 PERSONEN

Geluidsinstallatie met streamingdienst, desgewenst ook te koppelen met het geluid van de grote zaal. We kunnen hier ook televisieschermen plaatsen om te volgen wat in de grote zaal gebeurt. Sfeervolle ruimte om te lunchen of te dineren. Voorzien van een grote bar en direct gelegen aan de keuken.

De huurkosten voor de leeszaal en foyer zijn € 22 per uur exclusief btw.

De afspraken op papier

Leuk dat je interesse hebt om een ruimte bij De Juffrouw te huren. De afspraken die we samen maken, leggen we altijd vooraf vast in een huurovereenkomst. Neem contact met ons op om een afspraak te maken zodat we, onder het genot van een kopje koffie of thee, je wensen samen kunnen bespreken en vastleggen in een overeenkomst.